Ανταπόκριση από συνέδριο: Ημερίδα του ΕΣΠΕΜ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικοθεραπείας – Ασπασία Φραγκούλη & Ουρανία Λιαρμακοπούλου

Τεύχος 10 (1) 2018 – Ανταπόκριση από συνέδριο (δημοσιεύθηκε πρώτα στις 10 Οκτωβρίου 2017)

Πλήρες κείμενο [PDF]

Ημερίδα του ΕΣΠΕΜ στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικοθεραπείας

Ασπασία Φραγκούλη & Ουρανία Λιαρμακοπούλου

 

Ημερίδα του ΕΣΠΕΜ στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικοθεραπείας | 12 Νοεμβρίου 2016 | Αθήνα

Βιογραφίες

Η Ασπασία Φραγκούλη είναι διδάκτωρ του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΑΠΗ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), κατέχει Μaster of Αrts στη Μουσικοθεραπεία (Πανεπιστήμιο των Τεχνών Βερολίνου), μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή (ΤΕΑΠΗ/ΕΚΠΑ), εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΤΕΑΠΗ).

Email: afrangouli@yahoo.com

 

Η Ουρανία Λιαρμακοπούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού (ΜΑ) στη μουσικοθεραπεία (Πανεπιστήμιο της Jyväskylä, Φινλανδία). Σπούδασε φλάουτο (δίπλωμα με βαθμό «άριστα») και βιολοντσέλο (πτυχίο με βαθμό «άριστα»). Μελέτησε την τούρκικη μουσική στο βιολοντσέλο για δύο χρόνια (2000-2002) στο Τμήμα μουσικολογίας της Μουσικής Ακαδημίας του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (İTÜ). Εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (σε γενικά και μουσικά σχολεία) από το 2004 και ως μουσικοθεραπεύτρια από το 2016. Είναι εκπαιδευόμενη στη μέθοδο GIM.

Email: ranliarma@gmail.com