ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Σας ευχαριστούμε που σκέφτεστε να στηρίξετε το έργο μας.

Σύμφωνα με το όραμά μας για ελεύθερη οικοδόμηση και μοίρασμα της γνώσης, το Approaches είναι ένα περιοδικό ανοικτής πρόσβασης. Οι συγγραφείς δημοσιεύουν το έργο τους δωρεάν, και όλα τα περιεχόμενα είναι ελεύθερα διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης, όλα τα μέλη του συντακτικής ομάδας προσφέρουν την εμπειρογνωμοσύνη τους σε εθελοντική βάση. Για την κάλυψη των εξόδων που σχετίζονται με τη φιλοξενία και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του, ωστόσο, το Approaches χρειάζεται να συλλέξει ετήσιως ένα μικρό χρηματικό ποσό μέσα από δωρεές.

Εφάπαξ δωρεά
Δωρεές – από ιδιώτες ή οργανισμούς – είναι ευπρόσδεκτες ανεξαρτήτως μεγέθους. Εάν επιθυμείτε να κάνετε μια εφάπαξ δωρεά, παρακαλούμε να μας στείλετε email.

Χορηγίες
Εάν εκπροσωπείτε έναν οργανισμό και σας ενδιαφέρει να υποστηρίξετε το Approaches, μπορείτε να γίνετε χορηγός. Οι χορηγοί συμφωνούν να προσφέρουν τουλάχιστον 100 ευρώ ανά έτος. Εφόσον γίνετε χορηγός, ο οργανισμός σας θα αναγνωριστεί επίσημα, ενώ τα όποια δρώμενα (π.χ. σεμινάρια, συνέδρια) που διοργανώνονται από τον οργανισμό σας και σχετίζονται με τη μουσικοθεραπεία, θα διαφημίζονται δωρεάν στην ιστοσελίδα του Approaches με τα προσεχή δρώμενα και μέσω του Ερμή. Αν ο οργανισμός σας επιθυμεί να γίνει χορηγός του Approaches, παρακαλούμε να μας στείλετε email. Όλες οι αιτήσεις για χορηγίες εξετάζονται από τον Αρχισυντάκτη μαζί με μέλη της συμβουλευτικής συντακτικής επιτροπής.